Fektess magadba

Digitális vállalkozásod innovációs motorja

Fedezd fel, hogyan segíthetek vállalkozásodat a digitális csúcsra emelni WordPress és Python megoldásaimmal

WordPress audit

Weboldalad legfontosabb jellemzőit vizsgáló átfogó audit, hogy beelőzd a konkurenciát
 • Sebességmérés
 • Biztonsági audit
 • Tanácsadás a gyorsításra
 • Tanácsadás a biztonság növelésére
 • Szolgáltató beállítások vizsgálata

WordPress konzultáció

WordPress oldal szerkesztéssel kapcsolatos konzultáció a működés biztosítására és fejlesztésére
 • WordPress oldal bővítése esetén
 • Audit utáni beállítások támogatása
 • SEO beállítások támogatása
 • Gyorsítótárazás beállításának támogatása
 • Biztonsági bővítmény beállításának támogatása

WordPress weboldal építés

WordPress weboldal készítés, legyen az bemutatkozó oldal, webshop, email marketing, vagy e-Learning oldal
 • Meglévő dizájn alapján
 • Vagy, ha nincs, akkor arculati terv alapján
 • Reszponzív, mobilon is jól néz ki
 • Gyorsítótárazva
 • Feltörés ellen védve
 • Alap SEO beállítások

WordPress weboldal üzemeltetés

WordPress oldal működésének biztosítása
 • A weboldal üzembiztosan tartása
 • Betörésvédelem
 • Gyorsítótárazás testreszabása
 • Frissítések naprakészen tartása
 • WordPress frissitése

Digitális útitársad

A Fektess magadba küldetése, hogy a digitális térben otthonra lelj a kis-, vagy középvállalkozásod számára és otthon is érezd magad ebben a környezetben.

A mai világban a technológia nem csupán lehetőség, hanem a növekedés motorja is. 

Ismerem a digitális vállalkozók előtt álló kihívásokat: az időhiányt és a szükséget a gyors, megbízható, költséghatékony digitális megoldásokra. Ezért kínálok egyedi megoldások mellett WordPress és Python képzéseket is, valamint bevezetést az AI világába, hogy saját kezűleg is megvalósíthasd digitális álmaidat.

A Fektess magadba az a technológiai híd, amelyre számíthatsz. WordPress-től az AI megoldásokig,  gondoskodok róla, hogy a technológia a Te szolgálatodban álljon és ne fordítva. 

Vállalkozásom filozófiája egyszerű: testreszabható megoldásaim nemcsak a mai, de a holnapi kihívásokra is válaszokat kínálnak, lehetővé téve számodra, hogy több időt szánhass arra, ami igazán számít.

Dolgozzunk ezen együtt és állítsd a digitális világot a saját vállalkozásod szolgálatába. 

Leggyakoribb kérdések, amelyek érkeznek hozzám

Egy átlagos bemutatkozó weboldal 4-6 hét alatt elkészül, attól függően, hogy mennyire sok információt kell megmutatni. Webshop vagy e-Learning platform esetén ez az időszak lényegesen hosszabb lehet, mivel itt már komplexebb oldalakat, aloldalakat, fizetési módokat, szállítási módokat kell létrehozni a megrendelői igények függvényében. 

Ez akár több hónap is lehet, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy indulás után még egy utánkövetéssel tovább lehet finom hangolni a webshop, vagy az e-Learning oldal megjelenését, működését.

Teljes mértékben testreszabott weboldalakat készítek, amelyek kiemelkednek a design, a sebesség és a felhasználói élmény terén. Ráadásul teljes körű támogatást és üzemeltetést is biztosítani tudom, amit általában egy weboldal fejlesztéssel foglalkozó cég nem minden esetben csinál.

Ami még növelheti az oldal értékét, az az, hogy az üzemeltetés költsége egy saját fejlszetésű webhely esetében olcsóbb – hiszen ismerem a struktúrát, a bővítményeket és mindent, amit működteti az oldalt. Probléma esetén is gyorsabb a megoldás, épp az előbb említettek miatt. 

Prémium bővítményekkel dolgozom a legjobb felhasználói élmény, a leghatékonyabb működés és a biztonság érdekében, amelyekért nem kérek felárat, ez a fejlesztés költségébe beletartozik.

Igen, minden weboldalat SEO-barát módon építünk fel egy erre alkalmas prémium bővítménnyel, de a SEO eredményességét Neked kell biztosítanod, vagy egy erre szakosodott szolgáltatóval.

Mindössze egy alap SEO-t tudok felépíteni, mivel ez nem a szakterületem.

A SEO egy külön szakma. Nagyon nehéz megfelelő célokat állítani és megfelelő mérőszámokat definiálni a SEO-hoz, ezeket kivitelezni pedig erre szakosodott szakemberek képesek. 

Az elmúlt évek gyakorlata az, hogy olcsóbb hirdetni, mint SEO-ra fordítani komoly összegeket. A hirdetések pontosan célozhatók, mérhetők és definiálhatók. Videó hirdetések pedig lényegesen olcsóbbak és több potenciális vásárlót érnek le, mint a SEO maga.

A weboldal audit magában foglalja a teljesítmény, biztonság és felhasználói élmény értékelését, hogy azonnali és hosszú távú javaslatokat tudjak adni a weboldalad optimalizálására.

Ez egy maximum egy napos procedura, erre a napra szükségem lesz a WordPress oldalad adminisztrátori hozzáférésére, természetesen szerződésben foglalt titok tartással és felelősséggel.

Az audit után kapni fogsz egy dokumentumot, amely a mérések eredményét mutatja majd, illetve javaslatokat a további feljesztésekhez. Ezután aza adminisztrátori jogosultságok visszavonhatók és természetesen a titok tartás ezután is kötelező marad.

Személyre szabott AI megoldásokat kínálok, amelyek Python API segítségével és ennek beágyazásával történik a WordPress oldalara, mint önnáló oldalak és funkciók.  Ezek javítják a felhasználói élményt és növelik az elköteleződést, illetve olyan egyedi szolgáltatásokat biztosíthat a felhasználóid számára, amelet más weboldalak nem.

Hamarosan a Fektess magadba oldalán is tetten érhetők lesznek ezek a szolgáltatások, amelyeket Te is kipróbálhatsz.

A weboldal üzemeltetése létfontosságú az online biztonság és zavartalan működés érdekében, ha hosszútávon gondolkodsz. Ennek elhanyagolása komoly biztonsági kockázatokhoz vezethet, mivel a weboldalakat támadások célpontjaivá teheti a frissítetlen bővítmények és a WordPress frissítetlen magja.

Ez a szolgáltatás többek között magában foglalja:

 • Rendszeres Frissítések: Biztosítom a WordPress mag és bővítmények naprakész állapotát, elhárítva a biztonsági kockázatokat.

 • Biztonsági Ellenőrzések: Végezem a szükséges biztonsági auditokat, hogy weboldalad védve legyen a betörésekkel szemben.

 • Technikai Támogatás: Gyorsan és hatékonyan kezelem a technikai problémákat, így weboldalad mindig a legjobb formáját hozhatja.

 • Biztonsági Mentések: Rendszeres mentésekkel gondoskodom weboldalad biztonságáról, így bármilyen váratlan esemény esetén is könnyen helyreállítható.

Mint az üzemeltetésért felelős személy, gondoskodom róla, hogy te nyugodtan tudj koncentrálni a vállalkozásodra, míg én vigyázok a digitális jelenlétedre.

A webshopod sikeréhez elengedhetetlen, hogy a termékeid vonzóak és könnyen megtalálhatóak legyenek a potenciális vásárlók számára. Ebben két fontos szereped van:

 • Az első, hogy te magad töltöd fel a termékeket és készíted el a leírásokat, mely lehetőséget ad arra, hogy teljes mértékben az üzleted és termékeid jellegzetességeire szabhasd őket.
 • A második, hogy a webshopodba előre telepített SEO bővítmény segítségével tudod optimalizálni a termékleírásokat, címeket és kulcsszavakat, hogy a keresőmotorokban előkelő helyen szerepeljenek.

Mint a webshopodat létrehozó és az alapvető eszközöket biztosító szolgáltaó, útmutatást nyújtok a SEO bővítmény használatához, hogy maximálisan ki tudd használni annak lehetőségeit. Fontos azonban tudnod, hogy mivel nem vagyok SEO szakember, a legmélyebb és legkomplexebb SEO stratégiák kidolgozásához és végrehajtásához ajánlott vagy magad elvégezni ezt a feladatot a megfelelő tudás birtokában, vagy egy erre szakosodott szakembert felkérni. Ez biztosítja majd, hogy webshopod a lehető legjobb helyezéseket érje el a keresőmotorokban, és így növekedhessen az eladásaid száma.

Az OpenAI technológiák révén elérhetővé vált generatív AI lehetőségek, mint a Prompt Engineering és a Python programozás, forradalmasítják az üzleti szolgáltatásokat, új értéket és bevételi forrásokat teremtve. Ezek a szolgáltatások SaaS (Software as a Service) formájában is integrálhatók a WordPress webhelyekbe, amelyek akár önálló bevételi forrásként, akár ingyenes szolgáltatásként is működhetnek, jelentősen növelve az adott weboldal értékét.

 • Tartalom Generálás és Összegzés: Az AI által generált tartalmak és összegzések nem csak időt takarítanak meg, hanem egy SaaS modell részeként kínálva, hozzáadott értéket is jelenthetnek az előfizető felhasználóid számára.

 • Nyelvi Fordítás és Kreatív Ötletelés: Ezek a funkciók nem csak a weboldal tulajdonosoknak kínálnak előnyöket, hanem SaaS megoldásként implementálva, új ügyfeleket is vonzhatnak, akik értékelik a nyelvi akadályok lebontását és a kreatív tartalomgenerálást.

 • Adatok Elemzése: A Python alapú adatelemzési szolgáltatások képesek mélyreható betekintést nyújtani, ami egy SaaS előfizetéses modellben kínálva, döntéshozatali támogatást nyújthat a felhasználóknak.

Az ilyen típusú szolgáltatások bevezetése a webhelyen növeli annak versenyelőnyét, megkülönböztetve a piacon, miközben új bevételi lehetőségeket is teremt.

A sikeres implementációhoz kulcsfontosságú a pontos egyeztetés, az elvárások és eredmények dokumentálása, valamint a releváns KPI-ok meghatározása és szerződésben való rögzítése. Így nem csak innovatív megoldásokat nyújthatunk, hanem biztosíthatjuk, hogy ezek a technológiák valós üzleti értéket képviseljenek, optimalizálják a műveleteket, és növeljék az ügyfélelégedettséget.

Ha úgy érzed, hogy a weboldalad karbantartása túl sok időt és energiát vesz igénybe, én itt vagyok, hogy segítsek. Teljes körű weboldal üzemeltetési szolgáltatást kínálok, ami lehetővé teszi számodra, hogy teljes mértékben a vállalkozásodra koncentrálj, miközben én gondoskodom a weboldalad zökkenőmentes működéséről.

Nem csak “életben tartom” a webhelyedet, de naprakészen is védelmezem a legmodernebb biztonsági fenyegetésekkel szemben, használva azokat a prémium bővítményeket, amelyek működését és hatékony használatát én már elsajátítottam, ezért Neked erre sem kell időt fordítanod.

Ez a szolgáltatás olyan, mintha saját IT szakértőd lennék, aki kizárólag a te weboldaladra összpontosít, anélkül, hogy szükséged lenne egy teljes osztály fenntartására. Az általam nyújtott karbantartás magában foglalja a biztonsági frissítéseket, a rendszeres ellenőrzéseket és a prémium bővítmények hatékony használatát, így védelmet nyújtva a webhelyed számára a támadásokkal szemben.

Ezekkel a szolgáltatásokkal időt és fejfájást spórolhatsz meg, miközben biztos lehetsz abban, hogy weboldalad a lehető legjobb kezekben van. 

Így nem kell fölösleges dolgokkal foglalkoznod, hanem több időt fordíthatsz arra, ami igazán számít: a vállalkozásodra.

Ha pedig nem akarsz lemaradni az újdonságokról, amelyek megjelennek az oldalon

kattints ide és iratkozz fel.
FELIRATKOZÁS

Ha Te magad szeretnél weboldalt szerkeszteni, vagy egyszerűen csak szeretnél megtanulni SaaS-t készíteni

akkor

Tanulás

Warning: Undefined array key "background_color" in /var/www/customers/vh-39475/web/home/antaljanos/wp-content/plugins/elementor/includes/conditions.php on line 87

Iratkozz fel! Ne maradj le a kedvezményekről!

A feliratkozók – és csakis a feliratkozók – részesülnek az Early Bird kedvezményekből, amely akár 30% is lehet. Minden Early Bird akcióról emailben értesítünk!

Feliratkozás