Vállalkozók figyelem!

Feltörték a WordPress oldalad? Még nem? Majd fogják!

Hogyan tudod megvédeni vállalkozásod WordPress oldalát akkor is, ha kifutottál a költségvetésedből, és csak egy órád van?

Ha Te egy olyan vállalkozó vagy, akinek sikerült a WordPress oldalát összekattintgatni, de már eleget költöttél prémium bővítményekre, és úgy gondolod nem fogják feltörni, akkor most itt találod a legfontosabb infókat, hogy miért gondolod rosszul!

Egy WordPress oldal érték! Nem csak azért, mert a vállalkozásod online arca, hanem mert információk vannak ott a vállalkozásodról, és fizettél a webhelyért, a domain névért, a WordPress bővítményekért.

Nem tudod feltörhetetlenné tenni a WordPress oldaladat, de megnehezítheted annyira, hogy inkább másikat keressenek a támadók!

Nincs feltörhetetlen weboldal!

Egyik ügyfelem elmúlt havi statisztikája, és még csak nem is webáruházat üzemeltet, csak egy egyszerű WordPress oldal.

Ha azt hiszed, hogy a Te oldalad nem éri támadás, akkor csak magadat hitegeted!

34 éve foglalkozom programozással, és 14 éve WordPress oldalak fejlesztésével.
Miután megjelentek a weboldal építő bővítmények (Elementor, Divi, Oxigen, Beaver, Site Builder Sandwich, stb.) bárki képes lett WordPress oldalak létrehozására és akár saját webshop-ot is össze tudtak kattintgatni programozási tudás nélkül. Az én munkám is könnyebb lett.

Egy nap, az egyik ismerősöm azzal keresett meg, hogy a weboldala helyett egy teljesen más külföldi oldal nyílik meg, amikor beírja az oldala címét. Feltörték, átirányították és egy malware vírus szervert telepítettek rá. Egy teljes napi munkával sikerült visszaszerezni az uralmat és visszaállítani az eredeti weboldalát.

Egyre többször szembesültem azzal a problémával, hogy az oldal nagyon lassú, feltörték, nehéz a keresőoptimalizálás, legalábbis az ingyenes bővítményekkel, a fizetősök viszont nagyon drágák lettek.

Ekkor kezdtem el foglalkozni a WordPress oldalak biztonságával, optimalizálásával. Fontos volt az is, hogy ne kerüljön sokba.

A Prémium WordPress Webhely készítése tanfolyamom segítségével Te is megtanulhatod, hogyan tudsz biztonságos, gyors, keresőmotor optimalizált és persze szép kinézetű weboldalt készíteni, vagy a meglévő oldaladat, webáruházadat biztonságossá, gyorsabbá tenni mindössze egyetlen óra alatt és ráadásul fillérekért!

Mit kapsz, ha végigmész minden leckén:

  • Megtudhatod hogyan tudsz fizetős bővítményeket legálisan fillérekért beszerezni, mindössze akár havi 3575Ft-ért
  • Megtanulhatod hogyan kell feltelepíteni és beállítani egy hatékony biztonsági bővítményt
  • Megtanulhatod hogyan gyorsítsd fel a WordPress oldaladat, webáruházadat
  • Megtanuhatod hogyan tudsz könnyen és gyorsan keresőoptimalizált WordPress oldalt készíteni
  • Mutatok egy jó módszert, hogyan találhatsz magadnak figyelem felhívó domain neveket, webcímeket
  • Segítek abban is, hogy a WordPress oldaladat fejlesztés közben jól tudd struktúrálni, és mutatok pár trükköt
  • Plusz még adok egy jó tippet, hogyan tudsz szép weboldalt készíteni, anélkül, hogy dizájner lennél
  • Végül együtt felépítünk egy weoldalt egy olyan dizájn alapján – de nem azt, csak inspirációt gyűjtünk belőle – és megmutatom én hogyan szoktam
  • Ha ez nem lenne elég, akkor a tanfolyam megvásárlásával élethosszig tartó hozzáférést kapsz, plusz
  • Folyamatosan bővítem a leckék számát, jónéhány dolog van még a tarsolyomban és persze a beérkező igények is számítanak

Most figyelj!

A jó év kezdéshez, Újévi promóció keretein belül, most kedvezményesen megvásárolható a képzés!

Aki március 1-én péntek éjfélig megvásárolja a képzést, kedvezményes áron juthat hozzá, ezután már viszont a teljes árat kell kifizetni mindenkinek, akit érdekel majd a képzés és szeretné megvenni.


Warning: Undefined array key "background_color" in /var/www/customers/vh-39475/web/home/antaljanos/wp-content/plugins/elementor/includes/conditions.php on line 87

Iratkozz fel! Ne maradj le a kedvezményekről!

A feliratkozók – és csakis a feliratkozók – részesülnek az Early Bird kedvezményekből, amely akár 30% is lehet. Minden Early Bird akcióról emailben értesítünk!

Feliratkozás